Äntligen kom appen igenom Apples nålsöga. Version 5.6 är nu live i AppStore. Det vi fokuserat på i uppdateringen är “Tyst period” för pushnotiser, snabbare uppdatering av innehåll, förbättrad Start-knapp, länk till di.tv samt utökat med mer data på Börs & marknad.

Ladda ned den direkt från AppStore eller läs vidare för mer detaljer om vad uppdateringen innehåller.

Tyst som musen

För dig som vill ha pushnotiser men som inte vill få ett pling mitt i natten eller under en annan period så har vi lagt till “Tyst period”. Det är en inställning som du hittar vid den vanliga pushinställningen och där du kan ange ett intervall då du inte vill att pushnotisen ska låta.

Uppdatering av uppdateringen

Som många har märkt lämnade den förra versionen av appen lite att önska när det gällde uppdateringsfrekvensen av artiklarna. Det var lite …. segt. Nu är det fixat och du ska få uppdateringar vid fler tillfällen och på ett smartare sätt.

Startknappen uppdaterar innehållet

När vi ändå höll på att förbättra uppdateringen av innehåll (se ovan) så lade vi till en funktion till Start-knappen (den med huset). Om du klickar på den när du står längst upp på Toppnyheter så kommer den att uppdatera innehållet. Som en uppdateringsknapp!

Sedan tidigare fungerar Start-knappen för övrigt så att du med ett, eller flera klick beroende på var du står, tar dig tillbaka längst upp på Toppnyheter. Men det visste du ju redan.

Hitta snabbare till våra TV-klipp

Gillar du våra TV-klipp men har svårt att hitta dem? Då ska du uppdatera appen nu. Som snabb och enkel fix har vi lagt in en länk till di.tv i Mer-menyn.

Vad kostar zink nu för tiden?

Och vad står pundet i? Och den 30-åriga marknadsräntan?
Famla inte i mörkret utan kolla direkt i appen. Vi har uppdaterat listorna med råvaror, valutor och marknadsräntor till mer än det dubbla för att du ska hitta din favorit.

Och så det vanliga buggfixandet …

Vi hittade en bugg med markören för Senaste nytt som gjorde att den slutade fungera. Nu ska den vara alert och vaken igen. Och så lite annat smått och gott som gör appen bättre utan att det syns 🙂

Har vi glömt bort din favoritfunktion

Har du en killer feature vi bara måste lägga in i appen? Kontakta oss på app@di.se och glöm inte bort att läsa på vår blogg: blogg.di.se om det senaste och det som troligtvis kommer snart i en app nära dig.