Under de senaste veckorna har vi arbetat intensivt med att ta fram nya börssidor för di.se. I dag drar vi äntligen bort skynket och visar vad vi gjort i och med att vi drar i gång ett A/B-test. Det vi visar är en första version som kommer anpassas utifrån vad användarna lämnar för feedback. Så om du inte tillhör de utvalda som får se de nya sidorna kan gå till dem direkt via den här länken: Nya börssidorna Och lämna gärna feedback så vi vet om det vi bygger är bra eller dåligt.

Börsen idag

Den första sidan som användaren kommer till är den så kallade startsidan, som ger en snabb överblick över marknaden idag. Det går att växla mellan karta och lista, där listvyn även visar grafen för hur marknaden utvecklats.

Listsidan

För att se börslistor för svenska och utländska börser går man till menyalternativet Aktier. Som standard visas Large Cap-listan på Stockholmsbörsen, men det finns tre rullgardinsmenyer för att välja listor och filtrera resultatet. Även i själva listan är det möjligt ändra sorteringen i varje kolumn för sig.

Enskild aktie

Varje bolag har en sida där bolagsspecifik information visas: aktiekurs, vissa fördjupad aktieinformation, nyheter, bolagsfakta som rapporter, nyckeltal och insiderinformation.

Framtiden

Nästa steg är att bygga om de gamla indikatorsidorna för valuta, råvaror och räntor. Därefter väntar fonder.