Vad är Di-bloggen?

Det händer spännande saker på Dagens industri – nya produkter lanseras, visioner blir till verklighet och nya idéer kläcks. På Di-bloggen kan du läsa om och diskutera utvecklingen av Dagens industris nya webbplats, Nya di.se.

Nya di.se kommer att växa fram på beta.di.se, är du intresserad av att bli beta-testpilot – anmäl dig här!

Har du ett förslag, en idé eller andra kommenterar kring vårt arbete inom digital affärsutveckling? Maila oss gärna! Vid vissa blogginlägg kommer du även att ha möjlighet att tycka till direkt genom att delta i omröstningar eller kommentera i kommentarsfältet.

Vilka är vi som skriver på Di-bloggen?

Di:s utvecklarteam

Vi är ett team som tror att de bästa lösningarna växer fram genom samarbete. Därför sitter vi oftast i grupp och skriver kod tillsammans. Det har lett till bättre kod, färre buggar och att nya utvecklare snabbt kommer in i våra lösningar. Dessutom är det ett väldigt roligt sätt att arbeta på

PerLundkvist

Per Lundkvist, utvecklare Di

PetterLuotsinen

Petter Luotsinen, utvecklare Di

MartinSvard

Martin Svärd, utvecklare Di

 

 

LarsAkesson

Lars Åkesson, UX-designer Di

Lars arbetar med den övergripande användarupplevelsen genom att skissa på flöden, placera knappar och bolla åsikter mellan stakeholders och användarna. Är för övrigt ett stort fan av hamburgare och kortkommandon.

JohannesHolmertz

Johannes Holmertz, produktägare Di

Johannes ansvarar för prioriteringen av utvecklingen av nya Di. Samordnar krav från redaktionen, annonsavdelningen, läsarintäkter och övriga delar av verksamheten.

 

 

PerMattsson

Per Mattsson, redaktionell konceptutvecklare Di

Per tänker de konceptuella tankarna som ligger till grund för det vi utvecklar. Han tar fram idéerna och konkretiserar dem tillsammans med oss andra. Per har  15 års erfarenhet från redaktionellt arbete på bland annat Aftonbladet, Svd och E24.

HenrikStahl

Henrik Ståhl, produktägare DN och Di

Henrik ansvarar för utvecklingen av Dagens Nyheters och Dagens industris CMS – det vill säga de båda sajternas publiceringsverktyg. Han brukar beskriva sig själv som ”bryggan mellan utveckling och journalistik, redaktionens språkrör och guide i den tekniska djungeln”.